keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ohi on!

Kunnallisvaalit oli ja meni. Meillä Demareilla ei oikein hyvin Oulussa mennyt. Mutta saatiin kuitenkin yhdeksän ehdokasta. Valitettavasti meiltä Haukiputaalta ei mennyt ketään Demaria läpi. No kansa on puhunut ja se siitä. Äänestys prosentti oli alhaisempi kuin koskaan.
Minä olin oikein tyytyväinen saamaani äänimäärään, vaikka en läpi päässytkään. 2008 sain ääniä 74, nyt 153. Aikamoinen kasvu, vai mitä? Sija 134 ei oo  sekään ihan kamala, kun ehdokkaita oli kuitenkin yli 600.
http://vaalit.yle.fi/tulospalvelu/2012/kuntavaalit/kunnat/oulu_aaniharavat_14_564.html

Meillä oli hyvä porukka tekemässä vaalityötä ja sain tutustua uuden Oulun Demari "sukulaisiini" lähemmin. Mukana on ihania nuoria ihmisiä. On hienoa nähdä että uusisukupolvi on olemassa. Valitettavasti täällä kotikonnuilla Martinniemessä se ei näy. No jospa me kaupunkilaisina osattas hoitaa homma niin että mukaan tulisi uutta porukkaa, tännekin.


Nyt "totuttelen" elämään tavallisena kuntalaisena. Ehkä jokin pesti tulee ehkä ei, sen aika näyttää.
Paikkaneuvottelut ovat jo käynnissä. Tänään tein erään havainnon Oulussa Stockalla pyöriessäni: Katselin vaatteita ja huomasin kivan näköisen jakun, ajattelin että tuossahan olisi hyvä "edustusasu". Sitten hokasin että hei, enhän minä niitä enään tarvi. Muutos siis on tiedostettu :)

Mutta elämä jatkuu, ja uudet jutut tulee aikanaan. Nyt katsotaan loppuun paikkajaot ja sitten laitetaan elämä uuteen aikaan. Joko luottamustoimien kera taikka sitten ei :)

Ei kommentteja: