keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Martinniemi uudistuu

Taas on kuukausi mennyt ja uusikin alkanut. Päivä on lyhentynyt ja lämpimämpiä vaatteita on kaivettu esille. Tällä hetkellä sää on miltei myrskyisä. Aamulla kun lähdin töihin maassa oli lunta ja lisää satoi. Sitten alkoi tuuleen todella kovaan ja kun lähdin töistä oli maa aivan sohjoinen, lumesta tuskin tietoakaan. Yäk. Tämä on juuri sitä aikaa jonka toivon pian menevän ohi. Kuiva, aurinkoinen, raikas syksy on ok, mutta juuri tällainen on siis niin hyi. Nyt pitäisi saada olla peiton alla ja nousta ylös sitten kun on oikea talvi. Kuitenkin ennen joulua. Josta tulikin mieleen, että olen pitänyt itseäni todellisena "jouluhöpsönä", mutta tänään huomasin töissä, että en olekaan kaikista hurahtanein:o) Aivan vielä en ala joululauluja kuuntelemaan, ellei sitten ole aivan pakko;o)


Mutta nyt sitten otsikkoon. Niin "Martti" todella uudistuu tai kehittyy ihan miten vain. Repolantie on kaivettu auki ja näyttää aika hurjalta. Mutta kun maltamme odottaa näemme (uskoakseni) hyvän uuden tien, jonka varrella kulkee kevyenliikenteen väylä. Siitä, oliko kevyenliikenteen väylän paikka paras mahdollinen, ollaan varmaan monta mieltä. Minusta se olisi ollut parempi Martinniementien varressa, mutta pääasia että väylä tulee.

Välihuomautus: hui kamala kun tuulee!!!!





Olemme asuneet täällä Kurtinhaudan takarannalla tuttavallisemmin "Ongalla" reilut 10 vuotta. Noin vuoden asuttuamme teimme alueen asukkaiden kanssa aloitteen, että Jokisuuntielle saataisiin katuvalot. Ja nyt yhdeksän vuoden odotus on palkittu. Valot on viimeinkin tulleet. Kiitos kaikille, jotka asiaa edesauttoivat:o) Kuten huomaatte, kaikki ei tapahdu aivan hetkessä!! (No tuo kuva on kyllä kehno, mutta vaihdan uuteen kun saan otettua)



Mitäs muuta? Uusia taloja tulee, vanhoja saaadaan myytyä tosi vauhdilla. Uusia rivitaloja on rakennettu ja niihin on asukkaita saatu.









Ja yksi iso rakennuskohde on myös tekeillä: Päiväkodin laajennus. Laajennus on reippaasti suurempi kuin jo käytössä oleva osa.







Mitähän sitä vielä olisi? Eiköhän tässä kiihkeimmät. Mukavaa kunnon talven odottelua ja kynttilöitä palamaan.

Ai niin, minähän en kyllä aio flunssaan tulla (sniff sniff ja köh köh) !

Ei kommentteja: